Ski's huren in Tignes met tot 60% korting

BEKIJK DE LAAGSTE PRIJS

Skiverhuur Tignes - Online huren

Als je zeker wilt zijn van dat het juiste ski- of snowboardmateriaal nog te huur is. En / of als je kostbare tijd wilt besparen tijdens je wintersport. Dan kan je overwegen om vooraf je skimateriaal online te reserveren.

Hieronder staan de skiverhuren in Tignes waar je online je snowboard, ski's etc. kunt huren.

Vaak geldt er voor online huren een aanzienlijke korting

%DESCRIPTION%

Skihuur Tignes

Er zijn meerdere aanbieders van skiverhuur Tignes. In Tignes zijn ze vlakbij de piste en midden in het dorp te vinden.

Skiverhuur Tignes

Idealiter zoek je een skiverhuur Tignes vlakbij de piste. Meestal kan je daar wel een kluisje of locker huren waardoor je het skimateriaal kan laten staan. Handig, want dan kan je er gewoon rustig met je normale schoenen naar toe lopen en trek je je skischoenen pas in de skiverhuur Tignes aan. Dat scheelt je een hoop wandelen en is lekker comfortabel.

Skiverhuur Tignes? - kosten

Een setje ski's, skistokken en skischoenen kost ongeveer 150 Euro voor volwassenen je mag het materiaal daarvoor 6 skidagen gebruiken. Een week skihuur Tignes voor kinderen kost zo'n 90 euro.

Een snowboard huren kost voor kinderen zo'n 80 euro en voor volwassen ongeveer 100 euro.

Lekker shoppen in de skiverhuur Tignes.

De winkel waar je ski's kunt huren in Tignes is ook perfect om te winkelen. Naast ski- en snowboardmateriaal verkopen ze er ook kwalitatief goede artikelen zoals buffs, de rugbeschermers en skibrillen.

En natuurlijk voor skikleding zoals een fleecevest, thermobroek, thermoshirt of ski jas.

TIPS - Ski's huren TignesSki's huren Tignes in Nederland al reserveren.

Als je ski's wilt gaan huren in Tignes, dan kan je dat al in Nederland regelen. De sportwinkels in Tignes bieden je de mogelijkheid om al in Nederland je ski's te reserveren. Je kunt dat doen op hun website. Zij zetten dan het materiaal vast voor je klaar.

Dit biedt je de volgende voordelen.

Vergelijk overigens de online skiverhuurders goed want dit loont. Sommige verhuurders bieden speciale kortingen voor gezinnen. Zo zijn bij sommige verhuurders kinderski's gratis als beide ouders er hun ski's huren Tignes.

Succes!