Trein Tignes - informatie

Ieder jaar reizen er duizenden mensen met de trein naar Frankrijk. Ook Tignes is goed bereikbaar met de trein. Je kunt in Nederland opstappen en reist via Belgie en Frankrijk rustig en comfortabel naar Tignes.
h3>Trein Tignes - reisschema NS Als je de reistijden en kosten van de treinreis naar Tignes wilt weten, vul dan hieronder je vertrekstation en bestemming in. En natuurlijk de data waarop je heen en weer wilt reizen. Je krijgt dan direct alle opties te zien die er zijn. En kunt zelfs direct boeken.Trein Tignes - met NS Internationaal

De Nederlandse Spoorwegen biedt je de mogelijkheid om per trein naar Tignes te reizen. Onder de naam NSInternationaal bieden onze nationale Spoorwegen treinkaartjes aan richting de Alpen. Via de website van NSInternational.nl kun je heel eenvoudig online treinkaartjes naar Tignes kopen. Je kiest hier hoeveel tickets je wilt hebben en kunt ze gelijk online afrekenen.

Het voordeel van reizen met de NS, is dat je op elk station in Nederland op kan stappen. Een retour is al beschikbaar voor minder dan 100 Euro per persoon.